Vliegtickets Sunny Beach

Als je besloten hebt om te genieten van een heerlijke vakantie in Sunny Beach in Bulgarije, dan reis je per vliegtuig af naar Bulgarije. Vanuit ons land kun je alleen via Amsterdam naar Luchthaven Burgas vliegen. Dit vliegveld ligt op steenworp afstand van Sunny Beach. De meeste vliegtickets voor Sunny Beach zijn dan ook tickets voor dit vliegveld.

Vergelijk hier vliegtickets naar Sunny Beach Bulgarije:

Met vliegtickets Sunny Beach naar luchthaven Burgas in Bulgarije

Doorgaans ga je via luchthaven Burgas naar Sunny Beach. Burgas ligt op ruim 20 kilometer van Sunny Beach. Je zou eventueel ook naar Varna kunnen vliegen, dan echter moet je nog twee uur reizen naar Sunny Beach. Wat betreft het vertrekpunt is wel meer mogelijk, Hoewel in ons land alleen Schiphol vluchten naar Burgas aanbiedt, kun je ook over de grens uit de voeten in Brussel in België en in de Duitse plaatsen Weeze, Dusseldorf en Keulen/Bonn. Ook de vliegvelden daar vliegen naar Burgas, een heerlijke vakantie tegemoet.

Jaarlijks goed voor 3 miljoen passagiers

Vliegtickets Sunny Beach en je stapt uit op Burgas, een luchthaven waarvan jij je niet teveel voor moet stellen overigens. Het vliegveld heeft een start- en landingsbaan en slechts enkele faciliteiten,.. In de zomer is het nog redelijk druk en op jaarbasis worden vanuit Burgas toch nog altijd 3 miljoen passagiers vervoerd. De luchthaven is echter in niets te vergelijken met Schiphol. Vliegtickets Sunny Beach zijn overigens prima te betalen, zoals een vakantie naar Sunny Beach toch al relatief weinig geld kost.

Wellicht hoort een transfer naar je hotel bij de pakketreis

Op het vliegveld kun je een auto huren, een taxi bestellen of met de bus naar je hotel in Sunny Beach gaan en wellicht maakt het vervoer van de luchthaven naar je vakantieadres wel deel uit van je pakketreis. Ga je met de bus, dan pak je vanaf het busstation lijn 15 en dan word je midden in Sunny Beach afgezet en gaat je vakantie pas echt beginnen. Gek genoeg wijkt de gemelde duur van de reis nogal eens af. Zegt de een dat een vlucht Schiphol – Burgas drie uur duurt, andere informatiebronnen vertellen echter ook dat je niet langer dan twee uur en een kwartier in het vliegtuig zit. Conclusie? Koop je vliegtickets Sunny Beach, dan zit je nooit langer dan drie uur in het vliegtuig.

Check en vergelijk de aanbieders hier

Om je een handje te helpen vind je hier al een overzicht van aanbieders van vluchten naar luchthaven Burgas in Bulgarije. Je kunt zelf de prijzen en de voorwaarden met elkaar vergelijken. Heb jij de perfecte aanbieder gevonden? Boek dan meteen je droomreis, want dat is een vakantie in Sunny Beach.

5/5 - (15 stemmen)