Jongerenreizen en Jongerenvakanties

Vergelijk & Boek de goedkoopste jongerenvakanties bij aanbieders, zoals

Logo van CorendonLogo van de VakantieDiscounterLogo van GOGOLogo van Booking.comLogo van BeachCheck

Meest gekozen

Ideaal voor jongeren

Een jongerenvakantie is in principe gewoon een vakantie, maar dan net even wat anders. Oftewel; PARTY HARD! Sunny Beach is hiervoor de place to be! Met een lange boulevard een bruisend centrum dé bestemming voor elke dag zon, strand en feest!

Je bent jong en je verlangt naar een vakantie met zon, zee, strand, feest, stappen, muziek en leeftijdsgenoten uit heel de wereld. In dat geval ga je naar Sunny Beach in Bulgarije, ondertussen een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder jongeren. De reisaanbieders bieden dan ook jongerenvakanties naar Sunny Beach aan, de fraaie kuststrook aan de Zwarte Zee. Wij hebben de jongerenvakanties van de verschillende aanbieders op een rij gezet. Aan jou om een keuze te maken.

Een heerlijke jongerenvakantie op Sunny Beach

Sunny Beach is op de lijst van favoriete jongerenvakanties met stip gestegen. Dat is natuurlijk niet zomaar. Ultiem bewijs dat het er goed toeven is, is wel dat veel jongeren terugkeren naar Sunny Beach zo goed is een eerste vakantie ze bevallen. Ze boeken gewoon opnieuw een jongerenvakanties naar Sunny Beach biedt alles wat jongeren zich wensen als het om vakantie gaat. Het kan de vergelijking met de bekende badplaatsen in Spanje en Italië gemakkelijk aan en lijkt die zelfs in sneltreinvaart voorbij te streven. De stranden zijn adembenemend mooi, er is volop vertier bij de Zwarte Zee en iedereen wil gezien worden op de boulevard. Stappen krijgt in Sunny Beach een nieuwe dimensie. En jongerenvakanties en stappen hoort bij elkaar. Behalve de talloze grote en kleine clubs die Sunny Beach rijk is, kun je er ook met de Party Boat op uit. De zee zelf biedt ook al uitdagingen genoeg.

Van kermisattracties tot hippe strandclubs

Zo kun je tijdens jongerenvakanties in Sunny Beach in de Zwarte Zee jetskiën bijvoorbeeld of neem je plaats op de bekende en beruchte banaan. Er zijn casino’s en kermisattracties en het aantal strandclubs is al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen, je verveelt je er nooit en dat is een belangrijk criterium als het om jongerenvakanties gaat.

Een biertje voor een euro

Wat de jongeren ook zo aanspreekt aan een jongerenvakantie naar Sunny Beach is de prijs, Je koopt in Bulgarije namelijk nog een biertje voor een euro. En dat maakt dat Sunny Beach hard op weg is om de nummer één te worden op het gebied van jongerenvakanties. Het is ultiem genieten voor relatief weinig geld. Tenslotte; Bulgarije klinkt gevoelsmatig verder weg dan de oorden in Zuid Europa. Niets is echter minder waar. Na rond de twee uur vliegen ben je namelijk al in Bulgarije, waar het vliegveld op een kwartiertje van Sunny Beach ligt,.

Ruim voldoende aanbod hotels en appartementen

Aan hotels en appartementen geen gebrek als je specifiek kijkt naar jongerenvakanties.. Uiteraard houden de reisaanbieders rekening met de geselecteerde hotels in relatie tot een keer lawaaioverlast. Zo komen de jongeren niet in dat hotel waar vooral veel ouderen logeren die toch ook wel graag een beetje rust willen. Jongerenvakanties, het is maatwerk. Vergelijk hier de aanbieders van jongerenvakanties en boek vervolgens je vakantie!

4.2/5 - (26 stemmen)