Auto huren Sunny Beach

Als je dan toch naar Sunny Beach gaat, dan is het wellicht een idee een auto te huren voor je verblijf aan de Zwarte Zee. Want wees eerlijk, je komt niet elk jaar in Bulgarije en dan kun je maar beter zoveel mogelijk zien van wat het land te bieden heeft. En dat is best veel. Auto huren in Sunny Beach is iets wat je overigens beter al in eigen land kunt regelen.

Regel auto huren Sunny Beach al in eigen land

Een auto huren in Sunny Beach kun je prima al in Nederland organiseren. Dat heeft zelfs voordelen. Zo kies je in dat geval altijd die auto die jij wilt rijden. Ter plekke is het maar afwachten wat er nog beschikbaar is. Bovendien; heb jij zin om na een reisdag ook nog even een auto te huren in Sunny Beach? Nee toch? Daarom regel je het al hier, is het alleen nog even een kwestie van de auto afhalen en naar het hotel rijden.

Een dagje Burgas en Nessebar

Waarom een auto huren in Sunny Beach? Nou ja, om ook iets van de omgeving te kunnen zien. Natuurlijk, met het openbaar vervoer kom je ook overal, met de auto kom je overal. Dat maakt nogal een verschil. In Sunny Beach zelf is een auto inderdaad niet essentieel. Niet nodig, geen eerste levensbehoefte, Wil je echter meer zien gedurende de vakantie dan is de auto wel onmisbaar, Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Burgas, de stad waar je ook met het vliegtuig aangekomen bent. Een dagje Burgas is zeker de moeite waard. De handelsstad geldt als de vierde stap van Bulgarije en is bovendien al ruim tweeduizend jaar oud. En dus zie je prachtige historische elementen terug in de stad. Bijzonder, Burgas heeft een zwart zandstrand. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van ijzer en titanium deeltjes.

Op de UNESCO Werelderfgoedlijst

Je rijdt ook gemakkelijk een met de auto naar Nessebar, een pittoreske havenplaats die een plek heeft weten te bemachtigen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het dorpje telt slechts 6000 inwoners en het is een van de oudste dorpjes van Europa. Met de auto kun je ook een dagje Varna overwegen Het is met de auto prima te doen. Varna is een van de grootste steden van Bulgarije en is een echte havenstad. In het centrum vind je alleen al 150 monumenten. Zeer de moeite waard om eens te gaan kijken.

Mooie all-in prijs

En zo is een auto huren in Sunny Beach zo gek nog niet. Als je de auto al in eigen land regent, dan kun je vaak een all-in prijs maken voor de huur van de auto. Met de prijs voor de huur vat het dan alleszins mee. Met een auto wordt het nog meer genieten van alles wat Sunny Beach zo mooi maakt; zon, zee, strand en stappen!

4.2/5 - (9 stemmen)