Vakantie boeken naar Sunny Beach!

Vakantie boeken naar Sunny Beach!

vakantie boeken sunny beach

Keep calm and enjoy the sun!

Sunny Beach is gelegen aan de Zwarte Zee en is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Bulgarije en het bruisende middelpunt voor jongerenvakanties. Waarom? Omdat het uitgaansleven er booming is, het prachtige stranden heeft waar je heerlijk kunt loungen, het een lange boulevard heeft met oneindig veel clubs, bars en restaurants, je een dag naar een waterpark kunt, et cetera. Bovendien barst het van de jongeren met één gemeenschappelijk doel; het hebben van een onvergetelijke vakantie Sunny Beach vol sun & fun!

Direct achter de 8 kilometer lange boulevard bevinden zich zo’n 600 hotels. De meeste ervan zijn erg netjes of zelfs net nieuw. En hoe ongelooflijk het ook lijkt; Sunny Beach is nog betaalbaar ook!

Boek hier je vakantie:

Top-5!

De ultieme jongerenreizen vind je dit jaar bij GOGO. We hebben van het aanbod een ultieme top 5 gemaakt met stuk voor stuk dikke aanraders!! Check het hier >>

Jongerenreizen Sunny Beach

Pluis jij liever alles zelf uit? Check dan hier alle jongerenreizen op een rijtje! Alle vakanties zijn van de NR. 1 aanbieder GOGO!

Vliegtickets Bulgarije

vliegtickets sunny beach bulgarije

Samen met je partner of het hele gezin op vakantie naar Sunny Beach, Bulgarije aan de Zwarte Zee? Vliegticket nodig?

Selecting best deals…

Groepsreizen Zwarte Zee

groepsreizen sunny beach
Wil jij met een grote groep vrienden, je school of je sportploeg naar Chersonissos?! Vanaf 8 personen regelen wij kortingen bij bekende reisorganisaties, inclusief de vetste excursies op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@sunnybeach.nl.

Vakantie aanrader!

beste vakantie sunny beach

Briz Beach    meer informatie

Misschien vind je een van deze vakanties leuk?