Den Glade Viking

    Den Glade Viking is met een capaciteit van zo’n 2.500 personen een van de grootste discotheken van Sunny Beach. De Viking beschikt over een grote binnenzaal en een buitenzaal met open wanden, om even af te koelen en een cocktailtje of vakantieliefde te scoren! Het gehele seizoen lang is het hier elke dag feest. Over het algmeen is Den Glade Viking een Scandinavisch concept. Maar in het Hoogseizoen zijn er in Den Glade Viking ook veel Nederlanders te vinden!

    In Den Glade Viking wordt van alles gedraaid. Zolang het maar feest en internationaal is. Er komt veel trance en electro / house voorbij, met een verdwaalde R&B plaat. Typisch Scandinavisch. Den Glade Viking staat bekend om haar jingle: This is the happy Vinking, the only place where it’s allowed to dance naked on the bar!” Je snap waarschijnlijk al wat dit inhoud… Viking heeft ook vaak optredens van artiesten. Je zal ze in Nederland niet meer op elke poster zien staan, maar in de Viking ging iedereen de laatste jaren nog los op bijvoorbeeld Basshunter, Sash en jawel; de Vengaboys!

    HOCKEY! Weet je niet meer wat je moet drinken, of wil je goedkoop dronken worden? Probeer dan eens een hockey. Dit is een emmer met Vodka, Red Bull en Grenadine met garantie op een heel gezellige avond (en misschien mindere ochtend)!

    Den Glade Viking is gelegen in hartje Sunny Beach aan het begin van Flowerstreet. Vanaf het strand vind je de Viking vrijwel direct aan je linker hand.