Waterparken

  Sunny Beach waterparken

  Action Waterpark
  Het Action Waterpark is gelegen in het westen van Sunny Beach en is toegankelijk vanaf 25 mei tot aan 15 september. In het hoogseizoen (21 juni – 25 augustus) is het park geopend van 09:30 tot 19:00 en de overige dagen gaat het een half uurtje later open en een uurtje eerder dicht.

  Je betaald 30 lev (ca. 15 euro) entree voor één dag verblijf in het Action Waterpark. Dit is inclusief het gebruik van een gratis busservice heen en terug vanaf in totaal 22 plaatsen in Sunny Beach, St. Vlas, Ravda en Nessebar.
  Voor de uitslapers die na 15:00 binnen willen wandelen is de entree verlaagd naar 22 lev (ca. 11 euro).

  Mocht je met de auto willen komen, is er ook de mogelijkheid tot gratis parkeren. Eenmaal binnen kun je voor de entree prijs ook gebruik maken van banden, bedjes, parasols, douches, omkleedruimtes en natuurlijk alle 18 glijbanen. Een kluisje, foto service en eten & drinken kosten wel geld.

  Paradise Aquapark
  Een stukje rijden vanaf Sunny Beach bevindt zich sinds 2006 het Paradise Aquapark gelegen in Nessebar. Dit park is net wat groter dan het Action Waterpark. Het park is geopend vanaf 23 mei tot en met 6 september. Alle dagen van 10:00 tot 19:00.

  De entreeprijzen zijn gelijk aan het Action Waterpark in Sunny Beach. Net zoals de handhaving op banden, bedjes etc. Er is hier ook vervoer inbegrepen. De auto parkeren op het terrein van Paradise Waterpark is ook gewoon inbegrepen bij je ticket.