Kroegentocht en party’s

  Kroegentocht en party’s!

  Kroegentocht

  Hoe kan je beter het spetterende nachtleven van Sunny Beach leren kennen dan tijdens de kroegentocht? Tijdens deze kroegentocht zullen wij je de leukste en gezelligste kroegen laten zien om vervolgens te eindigen in een van de spectaculairste clubs van Sunny Beach. Het is de ultieme manier om je vakantie goed te beginnen!

  Right side

  Laat je gek maken in de beste kroegen van Sunny Beach. Deze avond laten wij aan jou zien waar je deze week moet zijn aan de ‘right-side’ van Sunny Beach. Je leert meteen de rest van de groep kenne, barpersoneel en reisleiding! Natuurlijk staat er in iedere kroeg een welkomstdrankje voor je klaar. Perfect om met iedereen te proosten op een mooie vakantie.

  Left side

  Deze avond gaan we naar de leukste kroegen aan de andere kant van Sunny Beach, zodat je de rest van je vakantie weet waar je moet zijn. Als je denkt dat jij weet wat uitgaan is dan is dit het toppunt voor jou! Wederom staat er in elke bar een drankje voor je klaar. De afsluiting is een waar toppertje in misschien wel de allerbeste discotheek van Bulgarije.

  Full Moon party

  Bucket in je hand, drankje in je hand..

  deze avond gaan we helemaal los tijdens de geweldige Full Moon Party van Sunny Beach! Deze avond krijg je van ons een heerlijke ‘thaise’ bucket. Daarbij is het feest op het strand. Gegarandeerd een van onze toppers in het programma!

  Dit feest vindt plaats op het strand en natuurlijk is er een goede DJ die alle lekkere platen aan elkaar draait. A night to remember!

  Naast deze feestgaranties krijg je ook nog eens ½ uur lang onbeperkt bier, fris en wijn! Kortom, een avond die je niet mag missen en ook niet meer zal vergeten.

  White Party @ black sea

  Niet relaxen, maar compleet los gaan op de leukste partyboot van Sunny Beach. Dressed in white gaan we de zwarte zee op om daar te genieten van de vetste muziek. Het wordt een echt Summer white sensation met vette laserverlichting en enorm goede muziek! Los gaan op de partyboat Tattoo met een drankje in je hand.

  Je krijgt van ons het white party t-shirt, dus geen zorgen als je geen witte kleding bij je hebt. Nadat we de zwarte zee onveilig hebben gemaakt is het feest natuurlijk nog niet afgelopen. Met onze white party people gaan we verder los op onze afterparty in een van de grootste discotheken van Sunny Beach!