Jeep, cabrio of quad safari

Jeep, cabrio of quad safari

  Jeep safari Sunny Beach

  Jeep, cabrio of quad safari in Sunny Beach

  Jeep Safari

  Je stopt op verschillende plekken met prachtig uitzicht en een hele mooie baai.

  Bekijk hoe de Bulgaren hun eigen Rakia stoken, ga schieten op het schietveld en geniet van een overheerlijke bbq (met enorm veel hamburgers) met onbeperkt fris, bier en wijn.

  Cabrio Safari

  Dacht jij dat je goed was in schakelen? Probeer dit maar eens.. grijp nu je kans om zelf achter het stuur te springen en een rit te maken door het achterland van Sunny Beach. Een super gezellige dag met avontuur en stiekem ook een beetje Bulgaarse cultuur.

  Knal samen met ons door de bossen en vlieg over de bergen. Daarnaast wordt je getrakteerd op een lekkere lunch en krijg je een speciaal Bulgaars drankje voorgeschoteld.

  Quad safari

  Het geluid ven een ronkende motor en adrenaline wat door je lijf giert, dat zijn de ingrediƫnten voor een avontuurlijke dag. Samen met je vrienden rond scheuren door de spectaculaire binnenlanden en al je adrenaline eruit gooien. Het kan tijdens deze geweldige quad experience, geschikt voor enthousiastelingen en echte dear devils. Bestuur je eigen quad over een uitdagend parcours en trotseer de kuilen en scherpe bochten.