Busreizen Sunny Beach

Als iemand zegt dat ie naar Sunny Beach op vakantie gaat, dan gaan de meeste mensen er van uit dat er gevlogen wordt. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Je kunt ook kiezen voor een van de vele busreizen naar Sunny Beach. Je bent dan weliswaar behoorlijk langer onderweg, daar is de prijs dan ook naar. Het moge duidelijk zijn; busreizen naar Sunny Beach zijn veel goedkoper dan wanneer je met het vliegtuig gaat.

Bekijk de mogelijkheden bij deze aanbieders:

Veel aandacht voor de veiligheid bij busreizen naar Sunny Beach

Reken maar dat je een dag onderweg bent als je kiest voor een van de busreizen naar Sunny Beach. Je reist dan echter wel voordelig dus, en ook over het comfort in de bus die je naar Sunny Beach brengt hoef jij je geen moment zorgen te maken. De bussen zijn speciaal geprepareerd voor het maken van lange reizen. In de wetenschap dat je lang in de bus moet zitten, beschikken de bussen vrijwel altijd over Royal Class stoelen. In vergelijking met een reguliere bus zijn deze stoelen veel beter. Je hebt meer beenruimte, je hebt een voetensteun en de rugleuning is verstelbaar. Dat moet ook, want je zult ook je nachtrust moeten pakken op de stoel.

Rust de één dan rijdt de ander

Ook in de bus gelden regels wat betreft de bagage. Doorgaans mag je koffer niet meer wegen dan 20 kilogram en de handbagage die je meeneemt mag nooit zwaarder zijn dan 2 kilogram. Een ding is zeker als je voor een van de voordelige busreizen naar Sunny Beach kiest en dat is dat er heel veel aandacht is besteed aan de veiligheid. Wat betreft busreizen naar Sunny Beach en andere bestemmingen geldt het ISO 9001 2015 certificaat als de norm. Er wordt daarnaast gewerkt met een ANVR-veiligheidsdocument en de aanbieders van busreizen naar Sunny Beach investeren voortdurend in het verbeteren van de kwaliteit en de service. Ook in de chauffeurs wordt nadrukkelijk geïnvesteerd. Chauffeurs inderdaad, want een dergelijke lange reis wordt met twee chauffeurs aangegaan. Rijdt de een, dan rust de ander. En andersom uiteraard.

Bekijk en vergelijk de aanbieders, zo vind jij je perfecte vakantie naar Sunny Beac

De ervaren chauffeurs houden zich aan alle geldende regels en zeker aan de rij- en rusttijdenwetgeving. Dat is goed nieuws voor de rokers, want uiteraard mag er in de bus niet gerookt worden en is alcohol ook verboden. Wat bij vrijwel alle busreizen naar het buitenland zo is, is dat je overal in het land op kunt stappen. Vaak wordt je vervolgens naar een centrale plek gebracht en pas dan stap je in de bus die je naar je appartement in Sunny Beach brengt. Dit is echter per aanbieder verschillend. Om de voor jou perfecte busreis te vinden, hebben wij alvast de verschillende aanbieders van busreizen voor je op een rij gezet. Je hoeft alleen nog maar te vergelijken en kunt vervolgens je vakantie gaan boeken.