Strand

    Het strand van Sunny Beach

    Sunny Beach beschikt over een van de mooiste en bekendste stranden van Bulgarije. Het strand van Sunny Beach heeft een lengte van zo’n 8 kilometer en bestaat voor het overgrote deel uit zand / fijne steentjes en op sommige plaatsen uit kiezels. Het strand loopt langszaam af richting zee en blijft daarna nog lang ondiep.

    Over de gehele lengte zijn er verschillende strandtenten en restaurants aanwezig met de beste cocktails en snacks. Alles is bereikbaar van zowel het strand als vanaf de boulevard. Op het strand zelf zijn strandbedden & parasols, kleedruimtes, douches en toiletten aanwezig. Voor de strandbedden en parasols wordt een vergoeding gevraagd.

    Het strand is gelegen aan de oostkant van Bulgarije aan de Zwarte zee. Je hoeft er niet naar opzoek want het strand bezet heel de breedte van Sunny Beach. Het is dus niet voor niets dat deze populaire badplaats ‘Sunny Beach’, of in het nederlands ‘Zonnestrand’, is genoemd. Richting het zuiden loopt het strand af naar Nessebar via o.a. Cacao Beach, waar je evengoed maximaal kunt chillen.

    Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om verschillende (water)activiteiten uit te oefenen. Lees hier meer over op onze activiteiten pagina.