Pagina niet gevonden
We're sorry, but the page you are looking for doesn't exist.
You can go to the homepage

Onze laatste berichten

gogojongerenreizen-1

Vakantie Sunny Beach, Bulgarije boeken

SunnyBeach.nl is al jaren de Sunny Beach, Bulgarije portal voor Nederlanders. We proberen daarom een zo goed mogelijk overzicht te vormen over activiteiten, belangrijke informatie, uitgaan, zon, zee, strand en natuurlijk het belangrijkste: je vakantie boeken naar deze unieke plek aan de Zwarte Zee!

GOGO Jongerenvakanties

GOGO staan bekend om hun leuke reizen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo blinkt GOGO uit in jongerenvakanties. Zij bieden de vetste hotels en appartementen aan dichtbij het uitgaansgebied!

SunnyBeach.nl – het online VVV kantoor

Je vakantie al geboekt (met een andere tour operator)? Kijk rustig rond op onze site en vind uit waar de hotspots zijn!

Sunny Beach in Bulgarije is een van de populairste jongeren vakantiebestemmingen van Europa! Dat is ook niet zo gek, want Sunny Beach is 24/7 actief en er gebeurd VAN ALLES! Check it out: “wat in Sunny Beach heel normaal is!”

Jezelf verdrinken aan de ``Hockeys``

Een “Hockey” is een mix van Vodka, Red Bull, Vodka, Grenadine, Vodka, Vodka en Vodka. En dan het liefst in emmertjes van één liter met te veel rietjes erin. Eén woord; HEERLIJK!

hockey drankje in sunny beach

Of uit een gieter!

Omdat ’t kan!

disco orange

``The only place where it's allowed to dance naked on the bar, bar, bar!``

Jawel, natuurlijk in Den Glade Viking! Echter in Club Orange en Party Club Iceberg CPH kunnen ze er ook wat van… FOTO!

naked on the bar

Jezelf onder laten spuiten

Natuurlijk met verf op het populaire NEON SPLASH feestje!

Neon splash sunny beach

Nederlandse hits meezingen

Heel de avond los met de beste Nederlandse krakers?! Dit kan ALLEMAAL, natuurlijk in de Flying Dutchman!

Flying dutchman

Sneeuw op het strand!

Neem je ski’s maar mee… Nee, grapje ;). Bulgarije heeft een gematigd landklimaat met koele winters en warme zomers.

sunny beach sneeuw

Temperaturen van boven de 30°C!

Wanneer jij er bent is het BAKKEN!

temperatuur sunny beach

Grootste DJ's ter wereld

In Sunny Beach zijn elke week de sickste outdoor festivals. Natuurlijk de nr. 1 Totally Summer. Maar check ook zeker Cacao Beach! Hou onze agenda in de gaten voor 2016 updates!

Totally Summer

Jij wil ook?

Dachten we al… Boek hierrrr #GOGOGO

gogo sunny beach

I Love Sunny Beach

Het is weer bijna zover! We gaan komende zomer weer massaal naar Sunny Beach om onze kleur bij te werken en om natuurlijk helemaal los te gaan op de coolste events.

En dan komt er toch weer een keer dat moment dat je thuis komt. Balen…. Maar precies hier haken wij in!

Summer Reunion ’16!

Ook dit jaar organiseren we, voor het 7e jaar op rij, de I Love Sunny Beach – Summer Reunion! Dit houdt in dat wij ervoor gaan zorgen dat jij jouw vakantie nog één keer super dik over kan doen, maar dan in Nederland! Of zoals wij dat noemen: het ultieme vakantie deja vù!

Dit doen we niet alleen. We werken samen met alle horeca van Sunny Beach dus natuurlijk is al het personeel en reisleiding aanwezig! Sterker nog, ook alle DJ’s van het paradijs aan de Zwarte Zee: Sunny Beach, sluiten hun zomertour bij ons af!

Hier moet je dus bij zijn! Noteer alvast de datum en locatie in je agenda:

Datum: Vrijdag 23 september 2016
Locatie: Café ’t Fust, Rotterdam

Alle up to date informatie over dit evenement vind je op onze speciale reünie-pagina! Blijf vooral ook op de hoogte via het Facebook event en nodig je vrienden uit!

reunion collage

I Love Sunny Beach summer reunion 2015

I Love Sunny Beach – Summer Reunion 2015

Ben jij deze zomer in Sunny Beach geweest voor een crazy vakantie? En kan jij geen genoeg krijgen van deze prachtige vakantie bestemming? Geen probleem! Dit jaar is de I Love Sunny Beach – Summer Reunion natuurlijk weer terug!! En wel op 09 oktober 2015 in Sorbonne, Rotterdam!

Updates:

  • De Line-up is rond! MANUEL BROEKMAN & GEZA WEISZ SHOW, Keith Wesseling (Iceberg), Tommy Santo (Flying Dutchman), Glenn Martin (Icebergh), DJ Issie (Flying Dutchman), Mike Mendez & Levy Lumine (Disco Orange), Davi Music (Disco Orange), Tommy Walker (Revolution), DJ Raw-Ry (Flying Dutchman), Mc Farola (Revolution), Mc Nash (Disco Orange) & Mc Ollie (All over Sunny Beach) zullen hun zomertour op spectaculaire wijze afsluiten bij ons!
  • LET OP: De earlybird tickets zijn uitverkocht. Regular sale loopt nu!
  • Er zijn vanaf nu ook VIP-tafels beschikbaar in de shop!
  • Inmiddels is er uitgebreide informatie over vervoer en hotels beschikbaar. De nachttreinen rijden en Sorbonne is gelegen naast een grote parkeergarage. Lopen vanaf CS naar Sorbonne is mogelijk, OV kan ook! Hotels met een scherpe prijs staan op de reünie-pagina!

Check de reünie pagina voor alle up-to-date informatie!

Datum: vrijdag 9 oktober 2015
Locatie: Sorbonne
Adres: Rodezand 46, Rotterdam

Ben jij aanwezig?

Zet jezelf op ‘AANWEZIG’ bij I Love Sunny Beach – summer reunion op het Facebook evenement. Wij verloten onder al die aanwezigen een fles champagne!

Veronica Roadtrippers

Sunny Beach op TV

Vandaag (25 okt. 2014) werd de 4e aflevering van Roadtrippers uitgezonden op Veronica. In deze aflevering zien we dat team StukTV in Sunny Beach is aangekomen! In het programma nemen 2 teams het tegen elkaar op. Wie komt het verst de wereld in binnen 20 dagen?

Vliegveld Bourgas

Vliegen op Bourgas

Als je op vakantie gaat naar Sunny Beach, vlieg je in bijna alle gevallen op Bourgas. Vanaf hier is het dan zo’n 30 minuten met de bus tot aan Sunny Beach aan de Zwarte Zee! Vanaf afgelopen seizoen (2014) is de aankomsthal van de luchthaven van Bourgas totaal opgeknapt!